top of page
Job interview

Vaš put do najboljih profesionalaca na tržištu

Zajedno sa vama kreiramo profil savršenog kandidata. Naš tim dalje preuzima sve aktivnosti pretrage, kontaktiranja, intervjuisanja i testiranja potencijalnih kandidata.

Do vas dolaze samo pažljivo odabrani kandidati koji su najbolji fit za vaš tim, uz izveštaj analize našeg tima.

Headhunting proces

Prednosti našeg headhunting-a

WIN-WIN-WIN uz maksimalnu sigurnost

01

Industrije u fokusu

Naše iskustvo i pažnja usmereni su na IT, finansijske tehnologije, gejming, farmaceutske kompanije kao i na investiciono bankarstvo. Pored pomenutih grana, gde imamo najveću mrežu kontakata i iskustva, sarađujemo i sa klijentima iz ostalih industrija.

02

Sigurnost

Uz potpisan ugovor za dogovorene pozicije dobijate našu selekciju kandidata. Ukoliko se ne odlučite ni za jednog od predloženih, nemate nikakve finansijske obaveze.

03

Poseban screening i intervju

Naš tim čine iskusni poligrafski ispitivači i islednici (sa preko 2000 ispitanih lica), HR menadžeri, psiholozi i bihejvioralni analitičari. Alati koje koristimo, sami smo oblikovali kroz 10+ godina edukacije, konsaltinga i intervjua.

04

Brz rezultat i 24/7 podrška

Nakon potpisanog ugovora, u periodu između 4-7 dana možete očekivati prve predloge odabranih kandidata. Za sva dodatna pitanja, informacije i asistenciju, naš tim ostaje na raspolaganju.

Partneri

Emailing

Želite da čujete više?

Kontaktirajte nas...

Naša preporuka je da Vam se javimo putem telefona ili video poziva jer verujemo da je najzahvalnije za prvo upoznavanje i priliku da saslušamo Vaše najvažnije potrebe kao i izazove koji su trenutno pred Vašim poslovanjem.

Poruka je uspešno poslata!

bottom of page